Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Loan Munteanu
Redactor-șef

Salut! Sunt Loan, un pasionat al cuvintelor și al călătoriei literare. Pe acest blog, descoperi universuri întregi create de emoții și imaginație. Cuvântul este pentru mine o fereastră către inimă și minte. Ca redactor, țes povești care înflorează în sufletele cititorilor. Îmi place să explorez noi idei și să dau viață personajelor cu fiecare rând scris. Invit și pe tine să te alături călătoriei mele literare, unde cuvintele sunt o poartă către fericire și înțelepciune.

Andrei Popescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Andrei, un călător al lumii literare și povestitor înrăit. Pe acest blog, vă așteaptă povești unice, care iau naștere din inimă și încântă sufletele cititorilor. Cuvintele mele sunt un dans magic pe hârtie, iar fiecare propoziție aduce emoție și surpriză. Aventura literară te așteaptă, alături de personaje memorabile și peisaje nemaivăzute. Te provoc să pășești în lumea cuvintelor și să te lași captivat de farmecul lor.

Elena Dumitrescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Elena, o sufletistă a cuvintelor și călător neobosit prin labirintul poveștilor. Fiecare rând scris este o nouă fereastră către inimi și trăiri. Ca redactor, împletesc emoția și creativitatea într-o poveste captivantă. Îmi doresc să îți trezesc imaginația și să te învăluie în farmecul literaturii. Te invit într-o călătorie magică, unde vei descoperi frumusețea cuvintelor și puterea lor de a transforma.

Andi Vasilescu
Editor

Salut! Sunt Andi, un căutător al frumuseții din cuvinte și povestitor pasionat. Pe acest blog, te așteaptă aventuri nemaipomenite și personaje de neuitat. Ca redactor, trăiesc fiecare poveste pe care o scriu și caut să aduc emoție și înțelepciune în fiecare frază. Vă invit într-o lume plină de imaginație și să descoperiți cum cuvintele pot crea adevărate comori pentru suflet. Vă aștept cu drag în călătoria literară!